Ekonomi

Ünlü yıldızlara Onur Ateş imzası

Ayakkabı tasarımcısı Onur Ateş, By Onur Ateş markasıyla ünlü yıldızların da tercihi oldu. Dünyaca ünlü rapçilerden futbol dünyasının yıldızlarına kadar birçok tanınmış isme ayakkabı tasarlayan Ateş, “Bizi tercih etmelerinden gurur duyuyoruz” dedi.

Uzun yıllar ayakkabı tasarımcılığı yapan ve By Onur Ateş adıyla kendi markasını kuran Onur Ateş, son dönemde ünlü yıldızların da ilgisini çekmeyi başardı. Ünlü rap yıldızı Lil Pump, hip-hop French Montana, futbol dünyasından Karim Benzema, Türkiye’den Adil Rami, Eric Abidal ve Serdar Ortaç’ın da aralarında bulunduğu birçok sanatçıya ayakkabı tasarlayan Ateş, “Dünyaca ünlü bir marka kazandık. Bu yıldızların bizi tercih etmesinden gurur duyuyoruz.” dedi.

motivasyon kaynağı

Başarısının sırrının kalite ve özveri olduğuna dikkat çeken Onur Ateş, “Çıktığım ilk günden beri değişmeyen tek ilke kalite ve özveriydi. Bunlardan vazgeçmeyince başarı kendiliğinden geldi.” Artık Türkiye’ye gelen ünlü yıldızlar bizi ziyarete geliyor, sipariş veriyorlar. Her biri için ayrı bir çalışma. Tasarımlarımızın beğenildiğini görmek bizim için büyük bir motivasyon kaynağı” dedi.

imza durumu

Yıldızlarla çalışmaya devam edeceğini belirten Onur Ateş, “Şimdi yine çok ünlü yıldızlardan siparişler alıyoruz. Onlar üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Dost düşmanın ayağına bakar derler, şimdi dost bakar” Biz de o ayaktaki imza olmaya ve zirveye giden yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. “Ülkemize ve markamızın amacına hizmet etmeye, çalışmaya devam ediyoruz. Yakında markamızı daha çok duyacaksınız” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu