Teknoloji

Tüm Bankalar QNB Mobil’de

QNB Mobil’in Açık Bankacılık teknolojisi ile kullanıcılar, farklı banka uygulamalarını kullanmaya gerek kalmadan bankacılık işlemlerini QNB Mobil’den görüntüleyebilecek. Bu sayede kullanıcılar, QNB Mobil kullanarak tüm vadesiz bankacılık süreçlerine tek bir uygulama üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde erişebilecek.

QNB Finansbank’ın güvenilir bir dijital bankacılık teknolojisi olarak kullanıcılarına sunduğu açık bankacılık, üçüncü taraf hizmet sağlayıcılar tarafından verilen izin ile finansal bilgilere makul koşullarda erişim sağlamaktadır.   Bu sayede kullanıcılar, QNB Mobil kullanarak diğer bankalardaki cari hesaplarına tek bir uygulama üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde erişebilirler. QNB Portable kullanıcıları, QNB Mobile’dan tek izinle diğer banka hesaplarını izleyebilir ve bu hesaplardan para transferi yapabilir.

Açık bankacılık teknolojisi ile kullanıcılar; QNB Mobil’de diğer bankalardaki cari TL ve döviz hesaplarını hesap numarası bitmeden tek ekranda görüntülerken ve hesap hareketlerini takip ederken, karşı banka cari hesaplarındaki para transferlerini yine QNB Portable üzerinden gerçekleştirebilir. .

Firmalar, bireysel müşterilerinin yanı sıra, uygulama üzerinden izin verdikleri diğer bankalardaki tüm hesaplarına, Dijital Köprü Platformu üzerindeki ‘Tüm Bankalar’ uygulamasından hızlı bir şekilde tek bir yerden ulaşabilir ve para transferi yapabilirler.

Hızlı ve güvenilir işlem kolaylığı sunar

Açık bankacılık teknolojisi hakkında konuşmak QNB Finansbank Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu: “Finansal teknoloji ekosisteminin hızla geliştiği günümüzde, piyasada yeni ödeme çözümleri ortaya çıkıyor. Bugün açık bankacılığın devreye girmesiyle birlikte finans sektörümüz için özgün bir dönem başlamıştır. QNB Finansbank olarak bireysel ve kurumsal müşterilerimize açık bankacılık teknolojisini kullanarak hızlı ve güvenilir çözümler sunmayı hedefliyoruz. Açık bankacılık teknolojisi aynı zamanda müşteri deneyiminin ön plana çıkmasını, bankacılık ve finans alanındaki rekabetin güçlenmesini, şeffaflığın sağlanmasını ve sunulan ürün ve hizmetlerin derinleşmesini sağlayacaktır. Bu nedenle açık bankacılık, tüm ilgili taraflar için fırsatlar ve faydalar yaratacaktır. Bu süreçte günümüzde daha çok tasarım odaklı düşünme ve müşteri odaklı tasarım gibi kavramlara odaklanıyoruz. Öncelikli hedeflerimizden biri, müşterilerimize merkezde oldukları kesintisiz bir dijital deneyim yaşatmaktır. Bankacılık departmanında önemli bir dönüşüm yaşanıyor ve sürdürülebilir yeni yatırımlarla QNB Finansbank’ı bu yeniliklerin merkezinde tutmayı hedefliyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

pazarlar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu