Haber

Trabzonspor, Ognjen Bakic’i transfer etti

Trabzonspor, Nenad Bjelica’nın eski öğrencisi 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Ognjen Bakic’i 2+2 yıllığına transfer etti. Bjelica’nın isteği üzerine kadroya dahil edilecek ve yatırım transferi olarak değerlendirilecek genç yeteneğin bu sezonu farklı bir kulüpte geçirmesi bekleniyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, NK Osijek’in genç orta saha oyuncusu Ognjen Bakic’i 2 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıllığına kadrosuna kattı. Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, NK Osijek ile sözleşmesini feshederek Trabzonspor’a imza atan 20 yaşındaki oyuncu, bu dönem 65 bin Euro, 70 bin Euro da maaş alacak. önümüzdeki dönem. Trabzonspor’un opsiyonu kullanması halinde oyuncuya 2024-25 sezonunda 250 bin Euro, 2025-26 sezonunda ise 300 bin Euro ödeme yapılacak. Genç oyuncunun menajerine ayrıca yüzde 5 oranında ek ücret ödenecek.

YATIRIM TRANSFERİ

Teknik direktör Nenad Bjelica’nın isteği üzerine takıma dahil edilen ve yatırım transferi olarak değerlendirilecek genç yeteneğin bu sezonu farklı bir kulüpte geçirmesi bekleniyor. Gelişimi ve performansı takip edilecek genç orta saha oyuncusu, yeterli görülmesi halinde Trabzonspor’un A takımına dahil edilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu