Haber

Salih Uçan, Beşiktaş’la yeni sözleşme görüşmelerini sürdürüyor

Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos’un göreve getirilmesiyle yeniden yükselişe geçen ve ligin ikinci yarısında alacağı sonuçlarla zirveyi hedefleyen Beşiktaş’ta iç transferlerde yeni bir gelişme yaşandı.

Sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona erecek olan orta saha oyuncusu Salih Uçan’ın menajeri, kendisiyle yeni sözleşme görüşmelerinin devam ettiğini duyurdu.

“Önümüzdeki günlerde tekrar görüşmek şartıyla ayrıldık”

Radyospor’a konuşan Ömer Koray Uzun şunları söyledi:

Samet Aybaba ile genel olarak konuştuk. Salih’le süreci anlattık. Önümüzdeki günlerde tekrar görüşmek şartıyla ayrıldık. Önümüzdeki günlerde görüşeceğimizi söyledi. Salih, Beşiktaş’ta son iki sezonda en çok gol katkısı yapan orta saha oyuncusu. Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Ligin ikinci yarısı yeni başladı. Şu ana kadar 27 maçta forma giydi. Ayrıca ulusal gruba da seçildi. Süper Lig’de gollere en çok katkı sağlayan orta saha oyuncusudur.

“Teknik direktör geldiğinden beri işler iyi gidiyor”

Beşiktaş’ın Eyüpspor’u 4-0’lık skorla mağlup ettiği karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı takımın 30 yaşındaki futbolcusu basına açıklama yaptı.

Salih şu ifadeleri kullandı:

İkinci maçımızı hocamızla birlikte oynadık. Bunlardan birini tribünden izledi. Koç geldiğinden beri işler iyi gidiyor. Teknik direktörümüzün bize örnekler vermesi, maçlarımızı izlemesi, bir anda 5-6 maç önce yaptığı analizlerle yanımıza gelmesi bizi sevindirdi.

Beşiktaş formasını 74 kez giydi

2021-2022 döneminin yaz transfer döneminde Alanyaspor’dan ayrılarak Beşiktaş’a imza atan Salih Uçan, siyah-beyazlı ekiple 74 resmi maça çıktı.

Piyasa değeri 5 milyon euro olan oyuncu, bu müsabakalarda 6 gol 13 asist kaydetti.

haber-inegol.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu