Yaşam

Öğrencilere Ücretsiz Yks Tercih Danışmanlığı Sağlanacak

İnegöl Belediyesi, üniversite sınavına giren öğrencilere ücretsiz tercih rehberliği hizmeti verecek. 27-31 Temmuz tarihleri ​​arasında 2 noktada kurulacak olan danışmanlık merkezinde uzman eğitimciler, öğrencilerin en doğru seçimi yapmaları için rehberlik edecek.

Hayatın her alanında var olan İnegöl Belediyesi, doğumdan ölüme kadar süren hizmet seferberliği kapsamında öğrencilerin her zaman yanında. Periyodik olarak öğrencilere yönelik etkinlikler ve etkinlikler düzenleyen İnegöl Belediyesi, üniversite aday öğrencilerini de unutmadı. Zorlu bir sınav maratonunun ardından 27 Temmuz’da başlayacak tercihlerde öğrencilere daha gerçekçi rehberlik etmek amacıyla İnegöl Belediyesi Üniversite Tercih Danışma Merkezi kurulacak. İnegöl Belediyesi Gençlik Merkezi ve İnegöl AVM olmak üzere 2 noktada kurulacak merkezlerde 31 Temmuz’a kadar hizmet verilecek. 12.00-20.00 saatleri arasında bu merkezlerde öğrenciler uzman eğitimcilerin gözetiminde en doğru seçimleri yapmak için fikir alışverişinde bulunabilecek ve bilgi alabilecekler.

BAŞKAN TABAN’DAN ÖĞRENCİLERE DAVET

Belediye Başkanı Alper Taban, 27 Temmuz Perşembe gününden itibaren iki noktada kurulacak merkezlerle ilgili açıklama yaparak, tüm öğrencileri bu alanlardan yararlanmaya davet etti. Lider Taban, iki farklı noktada üniversite tercih merkezi kurulacağını kaydetti; “Öğrencilerimizin geleceklerini etkileyecek bu kararda doğru adım atmaları için yanlarında olmak istedik. Bu nedenle hem İnegöl Belediyesi Gençlik Merkezimizde hem de İnegöl AVM’de iki ayrı tercih merkezi kuracağız. Her iki merkezimiz de 12.00 ile 20.00 saatleri arasında hizmet verecektir. Ücretsiz danışmanlık hizmetlerinden faydalanmak için tüm öğrencilerimizi tercih çadırlarımıza bekliyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

seyhan-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu