Haber

Milletvekili adayı Aylin Nazlıaka

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka; “Sayın Cumhurbaşkanımızla bugün görüştüm ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kabinesinde aday olmak üzere milletvekili adayı adaylığımı geri çekmeye karar vererek bugün buraya geldim. O güzel, eşit, aydınlık ve özgür günleri hep birlikte kuracağımıza inanıyorum.”

ANKA’nın haberine göre Aylin Nazlıaka; bu akşam Yenimahalle Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğinde; milletvekili aday adayı başvurusunu geri çekeceğini duyurdu. Nazlıaka dedi ki:

‘BUGÜN BURAYA MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞIMI GERİ ALMA KARARI İLE GELDİM’

“Ben buraya aday olarak gelmedim, duyuru yapmak için çıktım. Bugün bir karar verdim. Bu kararı önce çekirdek ailemle paylaştım. Artık büyük ailem CHP ailemle paylaşmaya karar verdim. Biliyorsunuz üç dönem bu güzel şehrin milletvekili olma şerefine eriştim. Sizlerle hep omuz omuza, gönül gönüle, güzel Ankara’mız için çalıştık. Sayın Genel Başkanımız ile bugün 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bakanlar Kurulu’nda milletvekilliği adaylığı için adaylığımı geri çekmeye karar vererek görüştüm ve buraya geldim. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Genel Liderimizin takdiri ve onayı ile elbette ki sizlerin de desteği ve onayı ile bu kutlu yürüyüşe her zaman birlikte devam edeceğiz. O keyifli, eşit, aydınlık ve özgür günleri hep birlikte kuracağımıza inanıyorum.

‘KADIN BAŞVURULARI SON SEÇİME GÖRE 2 KATTAN FAZLA ARTIŞ’

Burada bayan arkadaşlarıma özel bir şey söylemek istiyorum. Pahalı Belediye Başkanımız az önce bu seçimde yapılan başvuru sayısının ne kadar yüksek olduğunu söyledi. Bu seçimin bir özelliği daha var. Geçen seçime göre kadın başvuruları iki katından fazla arttı. Bu seçim aslında biz hanımlar için bir orta yaş sürecidir. O yüzden kadınlar bu seçimde ‘Ben de varım’ diyor. Herkesin yolu açık olsun ama hemşerilerimin daha açık olmasını istiyorum. Atatürk’ün izinde, Genel Önderimiz ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde hep birlikte aydınlık günlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Bunu hep birlikte başaracağız. Geliyor geliyor.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu