Teknoloji

Konami, Daha Fazla Silent Hill Oyunu Yayınlamak İstediğini Açıkladı

 
Psikolojik kaygı bulmaca macera oyunu Silent Hill yayıncısı Konami’nin yapımcısı Motoi Okamoto, geçtiğimiz günlerde IGN ile yaptığı röportajda birkaç açıklama yaptı. Bu bağlamda Okamoto, Konami’nin Silent Hill serisi için hedeflerini ve planlarını aktardı.
 
Konami, geliştiricilere yeni Silent Hill projelerine açık bir davet sunuyor
 
 
 
Röportajda çeşitli açıklamalarda bulunan yapımcı Okamoto, Silent Hill 2’nin yakında çıkacak olan Remake (remake) versiyonunda nelerin değiştiğinden bahsetti. Yeni Silent Hill projelerine açık olduklarını da belirtti. Şu anda üretim aşamasında olan birçok Silent Hill projesi var.
 
Geçen yılın Ekim ayında, yayıncı Konami, birden fazla Silent Hill projesinin duyurulduğu bir canlı yayın etkinliği düzenledi. Bu etkinlikte duyurulan projelerin en dikkat çekeni Bloober Team tarafından geliştirilen Silent Hill 2 Remake oldu.
 
Öte yandan sunum sırasında diğer Silent Hill projeleri de açıklandı. Bu projelerin arasında No Code ve Neobards Entertainment tarafından geliştirilmekte olan Silent Hill: Townfall ve Silent Hill f gibi birkaç küçük ölçekli oyun projesi yer alıyor.

aracajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu