Ekonomi

Financell, EIF Enerji Kongresi ve Fuarına katıldı

Financell, bu alandaki küçük ve orta ölçekli işletmeleri ve girişimcileri desteklemeye devam ediyor. Financell bu kapsamda 15-17 Kasım tarihleri ​​arasında İstanbul’da düzenlenecek 17. EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılarak profesyonellerle buluşuyor.

Sürdürülebilir enerji yatırımlarına finansman çözümleri sunan Financell, küçük ve orta ölçekli işletmeleri kendi kaynaklarıyla desteklemeye devam ediyor ve 15-17 Kasım tarihleri ​​arasında İstanbul’da düzenlenecek 17. EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılarak sektör profesyonelleriyle buluşuyor. .

Sürdürülebilirlik vizyonuyla güneş enerjisi yatırımlarına destek

İşletmelerin sürdürülebilir enerji yatırımlarını destekleyen şirket, küçük ve orta ölçekli işletmelerin sürdürülebilir kalkınmasını desteklemek amacıyla güneş enerjisi sistemi (GES) projelerine uygun faiz oranlarıyla finansman sağlıyor. Yüksek bütçe gerektiren güneş enerjisi yatırımları nedeniyle oluşan finansman ihtiyaçlarına makul çözümler sunduğu belirtilen Financell, sürdürülebilir bir ekosistem kurmayı hedefliyor.

“GES projeleri Türk ekonomisi açısından kritik önem taşıyor”

Hizmetin detayları hakkında bilgi veren Financell Genel Müdürü Z. Korhan Bilek, “Şirket olarak üstün dijital finansal hizmetlerimizle daha iyi bir gelecek için yaşam alanımızı korumaya ve kaynakları verimli kullanmaya önem veriyoruz. Sürdürülebilir güçle, Odak noktamız, Financell finansman çözümleri ile müşterilerimiz yatırımlarının geri dönüşünü 5 yıl içerisinde gerçekleştirebiliyorlar.” “Daha kısa sürüyor, aynı zamanda elektrik fiyatlarındaki olası dalgalanmalardan da korunuyor. Güneş enerjisi projeleri, çevre dostu ve sürdürülebilir bir enerji kaynağı olmasının yanı sıra, Türkiye’nin enerji bağımsızlığı açısından da kritik önem taşıyor. Şirketler karşı karşıya güneş enerjisi santrallerinin kurulumu, yüksek yatırım maliyetleri, uzun getirisi ile Financell olarak Türkiye’de sürdürülebilir geleceğe katkıda bulunarak güneş enerjisi sektörünün büyümesi ve gelişmesi için önde gelen finansman kuruluşlarından biri olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’nı büyük önemsiyoruz.Turkcell Grup olarak ulusal ve uluslararası sürdürülebilirlik hedeflerimiz doğrultusunda 2030 yılına kadar grup şirketlerinin enerji ihtiyacının yüzde 100’ünü yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlamayı paydaşlarımıza taahhüt ediyoruz. 2050 yılına kadar ‘net sıfır’ şirket haline gelmek. “Ödediğimiz bu hedefleri desteklemeye, tüm şirketlere yaymaya devam edeceğiz” dedi. – İSTANBUL

hekimhan-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu