Dünya

Emirates, 2024’te altı kıtadan 5.000 kabin ekibini işe alacak

 

  • Yeni katılan işçiler, mevcut kabin ekibi sayısını %25 artıracak
  • Havayolu, dünya çapındaki mezunları ve genç profesyonelleri başvuru yapmaya davet ediyor

Emirates, yeni yılı ve Airbus A350’lerden oluşan muhteşem yeni filosunun yaklaşmakta olan gelişini benzersiz bir küresel kabin ekibi işe alım kampanyasıyla kutluyor. 5.000 yeni işçi, havayolunun dünyanın en uygun uçak içi deneyimini ve hizmetini sunma konusundaki kararlılığının devam etmesini sağlayacak.

İşe alım kampanyası öncelikli olarak iş dünyasına yakın zamanda adım atacak veya yeni adım atmış kişilere yönelik tasarlanmaktadır. Havayolu, özgeçmişlerinde staj veya yarı zamanlı iş bulunan yeni mezunları, konaklama veya müşteri hizmetlerinde bir yıl veya daha fazla deneyimi olan kişileri ve dünyayı dolaşarak heyecan verici bir kariyere başlamak isteyen kişileri davet ediyor. Yeni işe alınanlar dünyanın en büyük uluslararası havayolunun bir parçası ve onun en ikonik markalarından biri olacak. Ayrıca alandaki en iyi eğitmenlerden misafirperverlik ve hizmet becerilerini de öğrenecekler.

Üstelik dünyayı 76 ülkede 140’tan fazla şehre seyahat edecekler ve Emirates kabin grubu olarak çalışmanın tüm avantajlarından yararlanacaklar. Uygunluk kriterlerini buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

istihdam kampanyası

2024 yılında, Emirates’in işe alım ekibi, altı kıtada 460’tan fazla şehirde, havayolunun ağının genişliğini ve kabin gruplarının çeşitliliğini yansıtacak şekilde açık iş günleri düzenleyecek.

Emirates, 2023 yılında 8.000 kabin ekibini işe aldı ve pandemi sonrasında hizmetlerini artırarak 353 şehirde işe alım etkinlikleri düzenledi. Ağustos 2023’te havayolunun kabin ekibi sayısı 20.000’i aştı ve şu anda 21.500 seviyesinde bulunuyor.

Filo ve ağ genişletme

Yeni kabin ekibi işe alım kampanyası, Emirates’in merakla beklenen A350’leri yıl ortasından itibaren ve Boeing 777-X’leri 2025’ten itibaren teslim almaya başlamasının bir parçası olarak düzenleniyor. Havayolunun sipariş listesinde 65 adet A350 ve 205 adet 777-9 ve 777-X yer alıyor. 8’ler. Yeni uçak, havayolunun erişim alanını genişletecek ve uçuş ağına yeni rotalar ekleme fırsatı sağlayacak.

Eğitim ve yaşam becerileri

Yeni işe alınan kabin ekibinin tamamı, Emirates yolcularının yıllardır deneyimlediği üstün misafirperverlik, güvenlik ve hizmet standartlarını sunmak için sekiz haftalık sıkı bir eğitimden geçiyor. Kabin grubu, Emirates’in Dubai’deki son teknolojiye sahip akademisinde eğitim gördü; İletişim becerileri, inisiyatif ve liderlik nitelikleri de dahil olmak üzere paha biçilmez beceriler kazanırlar. Çok kültürlü bir takımda etkili bir şekilde çalışabilme, zihinsel olarak güçlü olmaya odaklanma ve baskı altında sakin kalabilme becerisini geliştirerek; Mükemmel konukseverliğin ve hizmetin kalesi ve ikonik bir markanın elçileri haline geliyorlar. Kabin ekibi ayrıca en son eğitim programlarına ve LinkedIn kurslarına da erişebilir.

kabin süiti topluluğu

Emirates’in çok kültürlü kabin ekibi 140’tan fazla milletten oluşuyor ve 130’dan fazla dil konuşuyor. Bu nedenle yolcular her zaman kendi dillerinde sıcak ve samimi bir sohbete sahip olabiliyorlar. Ekip, topluluk içinde ömür boyu sürecek dostlukları ve yakın bağları teşvik ederek daha iyi ekip çalışmasını, ortak amaç duygusunu ve ortak hizmet ideolojisini teşvik eder.

Kabin ekibi, daha yüksek kabin sınıflarında hizmet vermek ve kabin amiri, amiri veya eğitmeni olmak da dahil olmak üzere tam bir kariyer geliştirme deneyimine sahip olur. Bugün havayolunun, sıkı eğitim ve değerlendirmeleri başarıyla tamamladıktan sonra profesyonel basamakları tırmanan 1.180 kabin amiri bulunuyor. Kabin ekibi aynı zamanda Emirates Grubu’ndaki boş pozisyonlara da başvuru yapma olanağına sahip.

Kabin ekibinin hayatı

Emirates’in kabin grubu, hareketli Dubai’de kozmopolit bir yaşam tarzı yaşıyor. Otelleriyle, restoranlarıyla, eğlence mekanlarıyla tanınan, dünyanın en güvenli şehirlerinden biri olan şehirde 200 farklı milletten insanla birlikte yaşıyor.

Emirates’in kabin süiti; rekabetçi ve vergiden muaf bir maaş, uçuş ödemeleri, temettü hakkı, otel ve konaklama geri ödemesi, indirimli seyahat ve kargo, yıllık izin, yıllık izin bileti, mobilyalı konaklama, işe gidiş-dönüş ulaşım, mükemmel sağlık hizmetleri, hayat ve diş sigortasından yararlanmanın keyfini çıkarın çamaşırhane hizmeti gibi birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. Ayrıca kabin grubunun dostları ve aileleri de yüksek indirimli uçak biletlerinden yararlanabiliyor. Bu sayede sevdikleriyle seyahat eden kabin ekipleri unutulmaz anılar biriktiriyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

karacabeyajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu