Teknoloji

Death Stranding 2 Oyununun Tam Adı Sızdırıldı

Konu bilgi sızıntısı olduğunda sektörün önde gelen isimlerinden Billbil-kun, Ölüm Stranding 2 Oyununun tam adıyla ilgili açıklama yaptı. Ayrıca ne zaman resmileşeceğini de söyledi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  Death Stranding Director’s Cut’ın iPhone ve iPad’inin Çıkış Tarihi Açıklandı


Hideo Kojima yönetimindeki Kojima Productions tarafından geliştirilen Death Stranding 2, The Game Awards 2022 sırasında duyuruldu. Elle Fanning ve Shioli Kutsuna gibi yeni yüzlerin yanı sıra ilkinden tanıdığımız isimlerin yer aldığı devam filmi Norman Reedus, Lea Seydoux ve Troy Baker gibi geri dönecek oyun, şu anda Decima Engine ile PlayStation 5 için geliştiriliyor. Son olarak 2025 yılında çıkacağı iddia edilen Death Stranding 2 oyununun tam adı belli olmuş gibi görünüyor.

Death Stranding 2’nin tam adı ne olacak?

Çoğunlukla PlayStation Plus sızıntılarıyla prestij kazanan billbil-kun’un ortaya attığı teze göre devam filminin tam adı Death Stranding 2 – On The Beach olacak. Üstelik resmi duyuru için çok fazla beklemek zorunda kalmayacağız. Öyle ki on beş gün içerisinde ve henüz netleşmemiş bir State of Play sunumu sırasında açıklanacak. Bekleyip görmek bizim elimizde.

Hatırlayacağınız üzere ilk oyun 2019 yılında PlayStation 4 için çıkmış ve 2020 yılında Epic Games ve Steam mağazaları üzerinden PC kullanıcılarına sunulmuştu. 2021 ve 2022 yıllarında PlayStation 5 ve PC için çıkan Director’s Cut versiyonuyla karşılaşmıştık. 30 Ocak 2024 tarihinde iPhone 15 Pro ve iPad cihazları ile M serisi çipli Mac bilgisayarlarda satışa sunulacağını bir kez daha belirtelim.

Son olarak Death Stranding ve Death Stranding Director’s Cut oyunlarının Sony konsollarında PlayStation Plus Extra planına ve PC ile Xbox Game Pass kütüphanelerine eklendiğini hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu