Haber

Çukurova’nın kalbine giden yolda sıcak asfalt

MERSİN (İGFA) – Bölgede birçok yerleşim yerinde yaşayan vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve tarımsal üretimin oldukça yoğun bir şekilde yapıldığı Çiçekli Küme Yolu, engebeli zemin nedeniyle şikayetlere neden oluyordu.

Başkan Vahap Seçer’in ticari alanlar ve üretim alanlarında başlattığı altyapı güçlendirme kampanyası kapsamında, zarar gören temeli kaldırılan Çiçek Kümesi yolunda da asfalt serimi yapılıyor.

Zemin düzeltme faaliyetinin hayata geçirilmesinin ardından gerçekleştirilen asfalt döküm işleminde şu ana kadar 6,5 kilometrelik yol tamamlandı. Yenice’ye kadar uzanan küme yolunda ekiplerin hummalı çalışması devam ediyor.

Çiçek Mahallesi Muhtarı Sadık Yüzyıl, küme yolunun bölge için büyük önem taşıdığını belirtti. “Cumhuriyet tarihinde olmayan bir yol yapıldı. Bu konuda şahsım ve köyüm adına Vahap Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.söz konusu.

Bölgede yaşayan vatandaşlardan İbrahim Bulut, “Belediyemizden Allah razı olsun. Yıllardır yapılmayan yolumuz yapıldı çok şükür. Gidecek bir hedefi yoktu. Tarla yolundan daha kötüydü. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, sağ olsunlar var olsunlar”ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu