Haber

Aydın Büyükşehir Belediyesi ‘Sınır Sensin Aydın’ Koşu Etkinliği Düzenledi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Hasret Çerçioğlu, 5 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek ‘Sınırla Sen Aydınsın’ koşu etkinliğine vatandaşları davet etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası’nda ‘Sınırla Sen Aydınsın’ koşu etkinliği düzenliyor. 5 ve 10 kilometrelik parkurlarda gerçekleştirilecek uluslararası koşu müsabakasında dereceye giren vatandaşlar ödüllendirilecek. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Hasret Çerçioğlu, her yaştan vatandaşı Kuşadası’nın kusursuz manzarası eşliğinde koşmaya davet ederek, “Vatandaşlarımız bu muhteşem etkinlikte bir arada olacak” dedi. spor“O da Aydın’ımızın güzelliklerini keşfederek keyifli bir gün geçirecek” dedi.

Sporcular şehrin doğal güzellikleriyle buluşacak

‘Sınırla Sen Aydınsın’ koşu yarışmasında 4 Kasım Cumartesi günü kit dağıtımı yapılacak. Koşu yarışması 5 Kasım Pazar günü saat 10.00’da başlayacak. Yarışma, maviyle yeşilin buluşma noktası Kuşadası’nın tanıtımına katkı sağlarken aynı zamanda şehrin doğal güzellikleriyle tanışma şansını da beraberinde getirecek. Detaylı bilgiye www.limitsensinaydin.org adresinden ulaşmak mümkündür. – AYDIN

kepsuthaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu