Haber

7 Eylül 2023 Perşembe Akşamı Kaçırdığınız Haberler

Dün gece kaçırdığınız ya da tekrar okuyup “ne oldu?” diye merak edeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 7 Eylül Perşembe gününün kaçırmamanız gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri… ?

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İsmailağa Cemaati’nden ayrılarak Kadiri Piri oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde “Elhamdülillah Cübbeli hocamız da Kadiri Şeyh oldu” bildirisi paylaşıldı.

AK Parti Ankara’da belediye başkanlığı adaylarını belirlemeye başladı. Telefonla yapılan ankette vatandaşlara dört isim soruldu.

Kripto para borsası Thodex üzerinden binlerce kişiyi dolandıran Faruk Fatih Özer’e 11 bin 196 yıl hapis cezası verildi.

Dilek Taşı’nda dünya sevgilisi Cemre’yi canlandıran Lena Naz Kalaycı, ilk bölümden itibaren binlerce kişiyi kendine bağımlı kıldı! Minik yıldızla ilgili detayları ve kendisine gelen yorumları sizler için derledik!

Diyanet, Ali Erbaş hakkında FETÖ ve PKK tezleri ortaya atan AKP MKYK üyesi Metin Külünk hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurdu.

Street Cat röportajında ​​yaşlı adam, huzurevinde kalmak istediğini bildirdiği mektubu okurken gözyaşlarına boğuldu.

Güzelliği, fiziği ve her şeyiyle milyonlarca kişinin beğendiği oyuncu Mine Tugay, kucağındaki köpeğiyle havuzda bikinili pozlarını paylaşınca sosyal medya kullanıcıları yerinde duramadı!

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Doç. Aslan Yürekli, Dünya Sağlık Örgütü’nün ihmal edilen bir hastalık olarak tanımladığı uyuz hastalığının pandemi sonrasında Türkiye’de görülme sıklığının yüzde 50 arttığını söyledi.

Milli takımın gururu Ebrar Karakurt’un çocukluğunda Küçük Kızlar Milli Grubu’nda yaptığı paylaşımlar şimdi ortaya çıktı; Duygusal bir şölendi!

haber-mihalgazi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu